Кои сме ние?

Основахме агенция за недвижими имоти- “Γрексимо” ЕООД в началото на 2021 г., за да ви предоставим възможност за покупка на недвижим имот в Република Гърция, предимно в областта на полуостров Халкидики.

Ние сме екип от млади хора, които работят в град Солун, Гърция. Ние обединихме усилията си и натрупания си опит в това да ви предоставяме интегрирани услуги при покупката на вашия мечтан дом.

Защо да ни се доверите?

Бихте желали да придобиете къща, апартамент, вила или земя в Гърция? Ние отлично знаем, че това не е лесна задача, особено когато не сте в собствената си държава. Този процес винаги е свързан с притеснения, колебания и несигурност при вземане на решения.

Ние ще ви изслушаме и ще поискаме да получим по детайлна информация относно вашите търсения, желания и намерения.

Ние ще ви консултираме и ще споделим опит за да посрещнем вашите търсения.

Ще ви предоставим точна и актуална информация за цените на имотите в търсените от вас райони.

Ние ще ви запознаем с всички стъпки и етапи, през които трябва да се премине, за да се осъществи успешно сделката.

Бъдете сигурни, че ще бъдем до Вас изцяло при избора ви, при техническия преглед на строителството, оценката и правното проучване на недвижимия имот.

Със съдействието на нашите опитни партньори ние ще ви предоставим компетентно юридическо обслужване при подготовката на необходимите документи и нотариалното придобиване на вашата къща, апартамент, вила или земя.

Каква е нашата визия?

  • Разбиране– Да разберем и удовлетворим нуждите на нашите клиенти и да предоставяме оферти в максимална степен да удовлетворят клиентските нужди и очаквания.
  • Качество-Да представим качествена ин
  • Професионализъм– Установяваме тясно сътрудничество с нашите партньори и ги представляваме с професионализъм.
  • Доверие– Да изграждаме стабилни дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, основани на взаимно доверие.
  • Уважение– В развитието на нашата компания насърчаваме взаимното уважение, подкрепата и оценяването на постиженията на всеки един от нашия екип.

Ние можем да отговорим и на най-взискателните клиентски желания и изисквания при покупка, отдаване под наем или инвестиция!

Тук сме и работим за вас, за да ви предоставяме качествени услуги!

Екипът на “Грексимо” ЕООД